Skriv ut

Nyheter

Se fler nyheter i nyhetsarkivet.

2017-06-22
Lediga lägenheter!
Tingsnäs...
Läs mer...
2017-06-19
Ny webbplats inom kort
Mora gymnasium...
Läs mer...
2017-06-19
Sommarlov!
Uppropstider...
Läs mer...
2017-06-14
Skolkorten giltiga t o m 17 juni
Skolkort lå 17/18...
Läs mer...
2017-05-31
Prövning i augusti
Sista anmälningsdag 13/6...
Läs mer...
2017-04-07

Fortsatt succé

Information på Stockholms universitet

Fortsatt succé för våra elever vid föreläsning på Stockholms universitet april 2017
Haroon Sape från Bygg- och anläggningsprogrammet och Zabi Khaliqi från Vård- och omsorgsprogrammet har återigen varit på Stockholms universitet för att föreläsa för blivande lärare. Även denna gång var besöket en stor succé och lärarstudentsamordnaren tackade Haroon och Zabi för en fantastisk föreläsning. Zabi och Harron delade med sig av sitt unika perspektiv och det är en insats som är guld värd för blivande lärare menade lärarstudentsamordnaren.

undefined

Mora gymnasiums elever höll i oktober 2016 en alldeles lysande lektion i språket dari för ett fullsatt rum med blivande lärare på Stockholms universitet. 
Lärarstudenterna visste inte vad som väntade dem och fick en smärre chock när det visade sig att lektionen hölls på dari. Studenterna försökte tappert följa med och lärde sig innan lektionen var slut både att skriva bokstäver och säga "hej" och "hej då" på dari. Sedan avslöjade våra elever att de faktiskt kunde tala svenska och öppnade upp för frågor från lärarstudenterna. Det blev så många frågor och diskussioner att vi på stående fot inbjöds att åka tillbaka även nästa termin. Mora gymnasiums elever fick därmed bidra med sin otroliga kunskap och lärarstudenterna fick ta del av en lektion som de kommer att bära med sig för resten av sitt liv!

Se bilder här!

 

 

<< Tillbaka
moragymnasiesarskola.se