Läsåret 2016-17

Åk 8

Inbjudan
Du får en personlig inbjudan till Mora gymnasiums Öppet Hus redan när du går i åk 8.

Catwalk
Du får se en häftig presentation av skolans program i form av en Catwalk under vårterminen.
⇒ 11 och 12 april 2017

Åk 9

Gymnasiedagar
Du får delta i skolans "Gymnasievecka" med programbesök och information i de olika programmens lokaler under september.
= 20, 21, 22 september

Öppet Hus
Du är välkommen till skolans Öppet Hus på hösten och du tar naturligtvis med dig din familj och dina kompisar.
⇒ Lördag 12 november 2016

Programprao
Under vårterminen får du möjlighet till "Programprao" på Mora gymnasium enom att anmäla intresse till din studie- och yrkesvägledare. Det innebär att du får följa en klass under en halv eller hel dag. Vill du själv kontakta ett visst program på Mora gymnasium så titta under Utbildningar/Program/Inriktningar så hittar du kontaktuppgifter till Programsamordnarna för alla program. Kontakta dem och kom överens om dag och tid.

Lycka till med valet!

För högstadieelever - gymnasieinformation från
Mora gymnasium

Tre elever berättar om Mora gymnasium - läs här

Läs mer om våra program här!

Studieplaner för elever som startar ht 2016

Elevantagningen i Falun